Wat gaaf dat je geïnteresseerd bent in
werken op de School of Understanding in Amstelveen!
Je zit naar vacatures te kijken. Op zich heb je wel een baan, maar ja, het is niet de reden waarvoor je het onderwijs in gegaan bent. Je wilt bezig zijn met de volledige ontwikkeling van leerlingen, niet alleen naar het cognitieve stuk. Je bent zelf bezig met persoonlijke ontwikkeling en gunt het de kinderen ook. Maar ja, dat is niet echt te vinden in basisonderwijs... toch?

De School of Understanding is gestart door een groep mensen die benieuwd was hoe ver we kunnen komen om het onderwijs van de toekomst -vandaag- vorm te geven. Niet door het inkopen van een concept of een vrachtwagen iPads, maar door met een groep gedreven onderwijsprofessionals een school in te richten rond de vraag:

Hoe leren we onze leerlingen:
Jezelf Leren Zijn
Dit doen we onder andere door groepsdoorbroken in ‘Dorpen’ te werken (soort van bouwunits), dagelijks kinderen levenslessen te geven en hun welbevinden als net zo belangrijk in kaart te brengen als de cognitieve resultaten.

Dit heeft geresulteerd in een school die in haar huidige vierde jaar van haar bestaan een basisarrangement van de schoolinspectie heeft gehad met een zeldzame goed voor professionele cultuur én dialoog en verantwoording. We ontvangen honderden leerkrachten per jaar die met en van ons willen leren.

En nu zoeken we een versterking van ons team. Ben jij onze volgende collega? Als je wilt weten wie wij zijn, kijk dan wat je toekomstige collega’s zeggen:
Misschien wil je ook weten wie Tijl Koenderink, mede-oprichter en directeur is? Kijk dan onder andere hier:
Dit is zeker niet een baan voor iedereen. Als je je vooral afvraagt of het taakurenbeleid wel helemaal tot op de komma uitgerekend is, of je per se wil weten of het scholingsplan voor de komende jaren wel uitgekristalliseerd is en als je verwacht dat je een ‘moeilijk kind’ in kan leveren bij de IB’er dan zijn we wellicht geen match.

Maar als je zoekt naar een bevlogen team waarbij je echt inhoudelijk mee kunt denken over onderwijs, je stem gehoord wordt, je allerlei doorgroeimogelijkheden hebt en je hele carrière je opleiding wordt, kom dan naar een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde professionals.

We hopen je snel te zien,

Het team van de School of Understanding Amstelveen
School of Understanding Amstelveen - Pandora 4-5a - Amstelveen - info@schoolofunderstanding.nl