Kom je ook op ons Online mini-congres? 
8 t/m 12 maart 2021
Week van Hoogbegaafdheid 2021
Op 6 maart start de Week van de  Hoogbegaafdheid. In deze week organiseren jaarlijks verschillende organisaties activiteiten rondom (hoog)begaafdheid en de begeleiding van (hoog)begaafde kinderen. 
Wij  - Novilo, VO op Niveau en  Feli-X - doen dit jaar ook graag weer mee door een aantal mooie online activiteiten te organiseren! 

Volg dus tijdens deze week interessante live webinars en ontvang video trainingen die je bekijkt wanneer het jou uitkomt. We hebben er echt een mooi 'mini-congres' van gemaakt dat ook een leuk voorproefje is van ons congres later dit jaar in oktober 2021. 

Maak kennis met de nieuwste inzichten op het gebied van hoogbegaafdheid en meld je vrijblijvend aan voor ons programma deze week! 
Meld je aan voor dit online mini congres! 
We hebben voor onderwijsprofessionals in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs een apart programma opgezet. Daarnaast kun je een eigen programma volgen als ouder. 

Je kunt je aanmelden via onderstaande links voor het programma naar keuze. Zorg ervoor dat je je voor 8 maart registreert, zodat je het hele programma aangeboden krijgt.

Heb je interesse in twee of meer programma's? Begrijpelijk! Je kunt je voor alle programma's aanmelden.

Wij behandelen jouw gegevens met respect voor jouw privacy. Lees gerust onze privacyverklaring